تاریخ انتشار : جمعه 19 تیر 1405 - 10:17
کد خبر : 1236

اجتماع «مشت‌های گره‌کرده» در بندرلنگه؛ نمایش همبستگی و حمایت از امنیت کشور

اجتماع «مشت‌های گره‌کرده» در بندرلنگه؛ نمایش همبستگی و حمایت از امنیت کشور

مردم، هر روز محکم‌تر از دیروز پای انقلاب ایستاده‌اند در اجتماع پرشور مردم شهرستان بندرلنگه در جوار گلزار شهدای گمنام، پویش «مشت‌های گره‌کرده» به نمادی از همبستگی ملی، حمایت از امنیت کشور و نیروهای مسلح و اعلام ایستادگی در برابر تهدیدات دشمنان تبدیل شد. این حضور باشکوه، بار دیگر پیوند ناگسستنی مردم با آرمان‌های انقلاب

مردم، هر روز محکم‌تر از دیروز پای انقلاب ایستاده‌اند

در اجتماع پرشور مردم شهرستان بندرلنگه در جوار گلزار شهدای گمنام، پویش «مشت‌های گره‌کرده» به نمادی از همبستگی ملی، حمایت از امنیت کشور و نیروهای مسلح و اعلام ایستادگی در برابر تهدیدات دشمنان تبدیل شد. این حضور باشکوه، بار دیگر پیوند ناگسستنی مردم با آرمان‌های انقلاب اسلامی و روحیه مقاومت را به نمایش گذاشت.

 

این مراسم با حضور امام جمعه موقت شهرستان، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان، جانشین ناحیه مقاومت بسیج شهرستان، مدیرحوزه علمیه ال البیت«ع»، مسئول شورای هماهنگی، نیروهای نظامی و انتظامی، جمعی از مسئولان شهرستان و مردم ولایت‌مدار و ولایت‌دوست بندرلنگه برگزار شد.

این اجتماع همزمان با آیین سراسری تشییع پیکر امام شهید در کربلا، نجف و کاظمین و امروز در مشهد مقدس برگزار شد و مردم شهرستان بندرلنگه نیز با حضوری گسترده و پرشور، ارادت خود را به مقام شامخ شهید و وفاداری خود به آرمان‌های انقلاب اسلامی به نمایش گذاشتند.

 

در پایان این مراسم، حجت الاسلام فصاحت نویسنده و‌پژوهشگر، به ایراد سخن پرداخت و سپس آقای علی‌اصغر احمدی به مناسبت شهادت امام شهید حضرت امام خامنه‌ای و تشییع و دفن ایشان در مشهد مقدس به روضه‌خوانی و مداحی پرداخت و مراسم با حال و هوایی معنوی به پایان رسید.

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.