تاریخ انتشار : یکشنبه 3 آبان 1405 - 8:55
کد خبر : 1422

تقدیر از دانش‌آموز نخبه بندرلنگه‌ای به پاس کسب رتبه دو رقمی در کنکور سراسری

تقدیر از دانش‌آموز نخبه بندرلنگه‌ای به پاس کسب رتبه دو رقمی در کنکور سراسری

 طی مراسمی با حضور مهندس فواد مرادزاده فرماندار شهرستان بندرلنگه، دکتر فرهمندنیا شهردار بندرلنگه و اعضای شورای اسلامی شهر، از محمدامین رمضانی، دانش‌آموز موفق و نخبه بندرلنگه‌ای که در آزمون سراسری کنکور موفق به کسب رتبه دو رقمی شده است، تجلیل و قدردانی شد.   🔷 در این مراسم، مسئولان شهرستان ضمن تبریک این موفقیت


 طی مراسمی با حضور مهندس فواد مرادزاده فرماندار شهرستان بندرلنگه، دکتر فرهمندنیا شهردار بندرلنگه و اعضای شورای اسلامی شهر، از محمدامین رمضانی، دانش‌آموز موفق و نخبه بندرلنگه‌ای که در آزمون سراسری کنکور موفق به کسب رتبه دو رقمی شده است، تجلیل و قدردانی شد.

 

🔷 در این مراسم، مسئولان شهرستان ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند، تلاش، پشتکار و اراده این دانش‌آموز را شایسته تقدیر دانسته و کسب چنین افتخاری را مایه مباهات و سربلندی شهرستان بندرلنگه عنوان کردند.

 

 

 

 

🔶 همچنین بر ضرورت حمایت از استعدادهای برتر و نخبگان علمی تأکید شد و این موفقیت به‌عنوان الگویی ارزشمند برای سایر دانش‌آموزان و نسل جوان شهرستان مورد توجه قرار گرفت.

 

🔷 در پایان این مراسم، با اهدای لوح تقدیر و هدیه، از تلاش‌ها و موفقیت علمی محمدامین رمضانی تجلیل به عمل آمد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.